Inchiriere popi metalici

INCHIRIERE POPI METALICI PENTRU TURNARE SI SUSTINUT PLACA BETON

Diverse lungimi - 3.0, 3.1, 3.6, 4.0, 4.1, 4.9, 5.5 metri

    Inchirierea popilor metalici este o alternativa la achizitia de popi pentru constructii. Pretul inchirierii popilor este determinat de conditiile de piata ale momentului. Pentru solicitari care sa acopere o perioada mai mare de timp chiria este usor negociabila. Avand in vedere faptul ca practicam cele mai mici preturi de pe piata constructiilor in privinta inchirierii popilor metalici, solicitam o garantie care sa acopere valoarea de achizitie a popilor. Totusi, acest lucru va poate oferi optiunea de cumparare a popilor, daca la finalul constructiei dumneavoastra considerati ca mai doriti respectivii popi.  Transportul popilor nu este asigurat pentru a va lasa libertate in ceea ce priveste eventulitatea de a scuti un cost de inchiriere mai ridicat. Pretul inchirierii popilor metalici este determinat de lungimea si calitatea acestora si se calculeaza lunar. In prima luna se achita integral contravaloarea chiriei, ulterior putand calcula chiria pe zi.

Va putem oferi spre inchiriere:

1. popi import Italia de 3.6 metri

2. popi import Spania de 3.1 si de 4 metri 

3. popi grosi import Germania de 3.6 si de 4 metri

4. popi galvanizati Doka, Peri, Muba, Hunnebeck de 3.0, 3.6, 4.0, 4.1, 4.9 si 5.5 metri

5. furci/ suporturi sustinere grinda H20 Doka si Peri

6. trepiezi metalici sustinere popi metalici simpli sau dubli Doka

Pentru orice cantitate mai mare de 200 buc de popi metalici putem furniza spre inchiriere popi metalici oriunde exista solicitare in tara. In principiu, pretul inchirierii nu include si transportul catre locatia unde sunt dati in folosinta popii metalici.

Inchiriere popi metalici standard italian clasa A de 3m, 3.6m sau 4.5m deschidere

Inchiriere popi metalici cu teu de 3m, 3.6m


Inchiriere popi metalici usori spanioli de 3m, 3.6m sau 4.5m deschidere


Inchiriere popi metalici 20-30kN marci diverse 3m, 3.6m, 4m, 4.5m, 5 si 5.5m deschidere

VANZARE cu OPTIUNE DE BUY-BACK (varianta alternativa a inchirierii) oriunde in tara. Avem clienti in toata tara: Alba, Alba Iulia, Arad, Arges, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges, Bacau, Onesti, Comanesti, Bihor, Oradea, Bistrita-Nasaud, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Fagaras, Buzau, Ramnicul Sarat, Caras Severin, Resita, Caransebes, Calarasi, Cluj, Cluj-Napoca, Dej, Constanta, Mangalia, Covasna, Sfantul Gheorghe, Targul Secuiesc, Dambovita, Targoviste, Dolj, Craiova, Galati, Giurgiu, Gorj, Targul Jiu, Harghita, Miercurea Ciuc, Odorheiul Secuiesc, Gheorghieni, Hunedoara, Deva, Ialomita, Urziceni, Iasi, Ilfov, Voluntari, Otopeni, Pantelimon, Bolintin, Maramures, Baia Mare, Mehedinti, Turnu Severin, Mures, Targu Mures, Sighisoara, Neamt, Roman, Targul Neamt, Piatra Neamt, Olt, Slatina, Caracal, Prahova, Ploiesti, Campina, Satu Mare, Carei, Negresti Oas, Satu Mare, Zalau, Salaj, Sibiu, Medias, Suceava, Campulung Moldovenesc, Falticeni, Teleorman, Alexandria, Timis, Timisoara, Tulcea, Vaslui, Barlad, Valcea, Ramnicul Valcea, Vrancea, Adjud